Pierre Cardin®️ Kadın İç Giyim Resmi Satış Sitesi

İç Çamaşırınız Kişiliğinizi Ele Veriyor

İç Çamaşırınız Kişiliğinizi Ele Veriyor

İngiltere’de gerçekleştirilen bir araştırma, kadınların iç çamaşırlarında renk ve model seçimlerinin kişilikleri hakkında ipuçları verdiğini ortaya koymuştur.

İçine giydiğin iç çamaşırı dışına yansır. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmalara göre iç çamaşırı alırken artık siyah ve beyaz gibi renkleri daha az tercih ettikleri görülmüştür. Kırmızı iç çamaşırı, turuncu ve sarı gibi sıcak renkler, tutkulu, enerjik, arzularının peşinden koşan, heyecanlı ve canlı bir kişiliğe işaret ediyor. Canlı renkleri tercih eden kadınlar maceracı ruhlarıyla dikkat çekiyor. Ten rengi iç çamaşırları tercih eden kadınlar ise doğal, rahat ve dışa açık bir kişiliği vurguluyor. İşte iç çamaşırlarının renklerine göre kişilik ipuçları:

Ten rengi iç çamaşırı: Rahat, saklayacak bir şeyi yok

Kırmızı iç çamaşırı: Tutkulu, enerjik ve arzularının peşinden giden

Pembe iç çamaşırı: Romantik, nazik ve şefkat ihtiyacı duyan

Siyah iç çamaşırı: Güçlü ve ateşli

Beyaz iç çamaşırı: Masum

İç çamaşırı, alışverişlerinizde seçimlerinizi belirleyen nedir? Alışverişte sezonun en yeni modellerini mi, yoksa tamamen kendi stilinize, konforunuza uygun modelleri mi tercih ediyorsunuz? Her ikisini seçerken de model sizin hakkınızda ipuçları verir. Seçimlerinize göre iç çamaşırı kişiliğinizi nasıl yansıtıyor sizler için araştırdık.

Slip Külot

Slip külot tercih eden kadın rahatlığı seven ve kimseyi umursamayan bir kişiliğe sahiptir. Onun hakkında söyledikleriniz, bir kulağından geçer bir kulağından gider.

Askısız Sütyen

Askısız sütyen seçimi sıkıcılıktan hoşlanmayan kadınların tercihidir. Özgürlük onlar için ilk sırada geliyor.

Sporcu Atleti

Sporcu atleti tercih eden kadınlar rahatlığına oldukça dikkat eder ve rahatlığını engelleyecek insanları hayatından uzaklaştırır.

Dantelli sütyen

Dantelli sütyen samimi ve arkadaş canlısı olan kadınların seçimidir. İnsanların moralini anında düzeltebilen bu kadınlara çevresindekiler bayılıyor. Her zaman ortamın neşesi ve odak noktasıdır.

Yorum Yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Aramak istediğiniz ürünü yazınız

Sepetin